introduction Add


image gallery Edit
prev
next


technical drawings Edit
prev
next


cultural and social context Add


materials and building techniques Add


earth and climate Add




comments
Attachment:
linkimagemovie

.
Project details
Project name: wNw Bar
Description: Re-connecting to local materials, workforce and construction met
Category: public & culture
Design: Vo Trong Nghia Co., Ltd.
Consultants:
Building status: in use
Construction period: October 2007 - January 2008
Location: thu dau mot, Vietnam
Coordinates: 11°0'0.6'' N, 106°39'23.7'' E
Tags: local resources, bamboo, traditional technique, craftsmanship
Project ID: 126
Published: 11 October 2011
Last updated: 9 December 2011
PROJECT TEXT LICENSE
(images have individual licenses)
CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike
CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike
RELATED PROJECTS (103):
prev
next
  • homeproject1
    Pondok Tagal
    Gathering space for the Tagal committee
    Design: Arkitrek 2014 Design-and-Build Camp; …
    Location: Kampung Maligan, Malaysia
  • homeproject2
    Temporary Dorm...
    Timber, Bamboo structure functions as shelter f…
    Design: a.gor.a architecs, www.agora-architec…
    Location: Mae Sot, Thailand
  • homeproject3
    Jade Bamboo Cultural Plaza
    A urban park conforms to the original landform …
    Design: URBANUS Architecture & Design Inc.
    Location: Shenzhen, China
We like this project